bol
Facebook Twitter
 
 
Wat is medische pedicure
Mediconcept   Mediconcept
 
Bij een behandeling door een erkende medische pedicure komt er meer kijken dan enkel nagels knippen, eelt verwijderen en massages geven. Er zijn meerdere vlakken waarvoor u kan geholpen worden. Een behandeling kan preventief van nut zijn om problemen te voorkomen, dus ook indien u geen klachten hebt, kunt u baat hebben bij een ontspannende voetbehandeling. Ook curatief zal de pedicure u zo veel mogelijk proberen te helpen, de meeste voetproblemen zijn namelijk goed en vrij eenvoudig te verhelpen. De medische pedicure gaat echter niet invasief te werk, dit betekent dat zij geen ingrepen of operaties verricht, dit is namelijk de taak van gespecialiseerde dokters.

Een belangrijke taak is ook nog het adviseren bijvoorbeeld naar sokken en schoenen toe, maar ook op het vlak van de dagelijkse verzorging en eventuele hulpmiddelen die we kunnen verschaffen.

Als medische pedicure ben ik ook erkend bij verschillende ziekenfondsen. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, voorziet uw ziekenfonds een tussenkomst. Voor verdere inlichtingen, kan u zich altijd tot mij richten of tot bij het ziekenfonds.
 
WANNEER IS EEN MEDISCHE PEDICURE AANGEWEZEN
STIPPELLIJN
- ingegroeide nagels
- schimmelnagels / kalknagels
- eelt
- likdoorns / eksterogen
- kloven
- schimmelinfecties aan de huid
- overvloedig zweten / hyperhydrose
- diabetische voet
 
STIPPELLIJN
sitemap  |  site by blont