bol
Facebook Twitter
 
 
Wat is Mediconcept
Mediconcept   Mediconcept
 
Kinesitherapie betekent letterlijk genezen door bewegen. De kinesist behandelt uw pijn of helpt u revalideren na een ongeluk of operatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van massage, spieroefeningen, mobilisaties, fysiotherapie, elektrotherapie, rugschool, ... De behandelingen vinden plaats in de praktijk, maar ook op huisbezoek.
 
WANNEER IS KINESITHERAPIE AANGEWEZEN
STIPPELLIJN
- revalidatie na een sportletsel, ongeval of operatie (knie- of heupprothese, ...)
- gewrichtsontstekingen (artritis, reuma, RSI, overbelastingen, ...)
- aangeboren aandoeningen (MS, Parkinson, ontwikkelingsstoornissen, ...)
- ouderdomskwalen (artrose, gangproblemen, ...)
- pre- en postnatale begeleiding
- nek- en rugpijn van alle aard
- fibromyalgie, CVS, …
 
KINESITHERAPIE BIJ MEDICONCEPT
STIPPELLIJN
In onze praktijk proberen wij een filosofie na te streven waarbij de patiënt altijd individueel wordt behandeld volgens zijn of haar specifiek probleem:

We werken een half uur per patiënt. Hierbij wordt hoofdzakelijk manueel behandeld of worden de oefeningen individueel begeleid. De eventuele electrotherapie, warmtetherapie (fango) of cardiofitness wordt erna gegeven.

Bij de eerste behandeling wordt er een uitgebreide vragenlijst overlopen en doen we een volledig klinisch onderzoek om de behandeling optimaal te kunnen uitvoeren. Hierbij blijven we continu evalueren hoe de revalidatie verloopt en als de doelstellingen worden behaald.

De verschillende therapeuten proberen volgens dezelfde principes en technieken te werken, met voldoende overleg om te behandeling optimaal te laten verlopen.
 
STIPPELLIJN
sitemap  |  site by blont